Lopifit, wandelen aan fietssnelheid2 min read

Nederland is een fietsland, dat wisten we al langer. Lopifit tilt dat fietsen tot een nieuw niveau: de uitdrukking ‘alles loopt op wieltjes’ wordt werkelijkheid gemaakt.

ELEKTRISCHE LOOPFIETS

Lopifit is een vervoersmiddel dat de snelheid van fietsen combineert met het comfort van wandelen. De Lopifit ziet eruit als een grote step, maar heeft een loopband in plaats van een plank om op te staan. Het is dus eigenlijk een loopfiets… voor volwassenen.

Dankzij de elektrische ondersteuning kan je tot 25 kilometer per uur gaan terwijl je zelf maar 5 kilometer per uur wandelt. Op die manier kan je heel wat afstand afleggen zonder jezelf helemaal in het zweet te werken.

Lopifit foto
Foto door Lopifit
lopifit close up
Foto door Lopifit

SPECIFICATIES LOPIFIT

Erg compact is hij niet met een lengte van 222 cm en gewicht van 55 kg. Toch zie ik heel wat voordelen in deze loopfiets. Hoewel ik er niet meteen op zou kruipen in stiletto’s, zoals de dame op de foto, is een rokje of een jurk een veel kleiner issue dan op een klassieke fiets!

De actieradius van een Lopifit varieert van 50 tot 70 kilometer, afhankelijk van de ondergrond, de geografie, het weer,… Zelfs al is de actieradius maar 50 kilometer, dat is al een hele leuke wandeling op je fiets, niet?!

lopifit in actie
Foto door Lopifit

In Kruibeke kan je al een ritje… of wandeling… gaan maken met de Lopifit. Je kan er ook zelf eentje aanschaffen, maar dan zal je toch al eens wat dieper in de buidel moeten tasten: voor €2195 ben je in het bezit van je eigen lopifit. Al komt die prijs wel overeen met een deftige elektrische fiets.

Ik zie mezelf al op ’t gemakje naar het werk wandelen! Wat vind jij ervan? 

Please follow and like us:
Instagram1k
Facebook0
Google+
http://instyleout.be/lopifit-wandelen-aan-fietssnelheid/

Related posts

Leave a Comment