Posted on

CityMarble met CaseCompany & BIG NEWS2 min read

Van CaseCompany mocht ik een volledig gepersonaliseerd CityMarble hoesje maken voor mijn smart phone. Het kriebelde enorm, dus vond ik dit een leuk moment om over onze grootse plannen te vertellen. Wij zijn niet per toeval gaan kamperen in Woerden, zoals ik in mijn vorige post schreef. Of ja, toch niet hélemaal toevallig. Nu de plannen iets concreter beginnen worden, kan ik al een tipje van de sluier oplichten.

Het verhaal achter mijn citymarble

Dit kon mijn geboortedorp zijn (Beveren-Waas) , mijn studentenstad (Gent) of mijn favoriete buitenlandse bestemming (New York of Athene, op een gedeelde eerste plaats). Mijn aller-aller-favoriete plaats is echter óp het water! Nergens anders voel ik mij zo thuis als op het open blauw.

Toen ik elf jaar oud was, ben ik bij de scouts gegaan. Niet zomaar ‘de scouts’, maar de sea scouts. Leren roeien en zeilen waren de fijnste activiteiten tijdens het jaar en het jaarlijkse botenkamp in Nederland was steeds de kers op de taart. Daar is mijn liefde voor het water dus begonnen.

Over naar die grote plannen dan.  Den boyfriend en ik al een tijdje aan het rondkijken om te verhuizen. We hebben gekeken naar ecologische bouwprojecten, co-housing en Tiny Houses, maar onze uiteindelijke keuze is toch keihard gevallen op -tromgeroffel- wonen op het water. Wij gaan in een boot wonen! Een woonboot het beste van onze wens-werelden: klein, ecologisch, mobiel en dicht – heel dicht- bij het water.

Nu, over mijn CityMarble. Ik koos voor vrolijke kleurtjes. Enerzijds omdat ik het blauwe water graag  wou laten opvallen. Anderzijds toch ook om mijn gsm beter terug te kunnen vinden. Ik ben dat ding elke vijf minuten wel weer ‘kwijt’: gewoon weer niet weten waar ik hem gelegd heb hé. Elke keer opnieuw. Ik heb er ook een extra glas bij gekocht. Iets dat ik dagelijks gebruik, kan maar beter heel stevig zijn! Ik vind het ook heel leuk dat het hoesje zelf wat anti-slip aanvoelt. Mijn lompigheid kent geen grenzen.

In het verleden heb ik mij vaak thuis gevoeld op de waterwegen van de Lage Landen. Hopelijk is dit binnenkort weer zo. Anywhere could be my home! Zolang het maar op het water is, natuurlijk.

Maak Je eigen citymarble

Met de CityMarble Tool van CaseCompany heb je jouw favoriete plaats steeds dichtbij. Je kan kiezen tussen zes verschillende kleurontwerpen. Het is een heel moeilijke keuze, maar ik koos voor Classic met een cartografische inkleuring. Daar ‘popte’ het water het beste.

Dan komt de leukste stap: jouw favoriete plaats op de wereld uitkiezen. Je typt een locatie in en de tool plaatst jouw kaartje op de hoes. Dan kan je naar believen nog in- en uitzoomen, schuiven, draaien en ook kantelen. Ten slotte kan je nog tekst en emojis toevoegen. Kortom, je telefoonhoes is je speelplaats! Go and have fun!

Wat denk je van mijn CityMarble en het grote nieuws?

Please follow and like us:
Instagram1k
Facebook0
Google+
http://instyleout.be/citymarble-casecompany/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *